baner blview

С тролей до въжения парк...

Въжен парк извън гората – забавление с много адреналин има край Симитли. Точно до главния път Е-79, на входа на Кресненското дефиле в посока Кулата. Там е началото на рафт базите по бреговете на река Струма. На територията на община Симитли, по бреговете на Струма в Кресненското дефиле, са рафтинг клубовете, които обособиха общината като един от центровете на екстремни спортове у нас. Там, в Кресненското дефиле, трасето на река Струма е сред най-добрите естествени трасета за рафтинг в Европа.

Но да се спрем при въжения парк. Там е единственият в страната извън горски масив. На две нива е – екстремен е и за деца, и за възрастни. Много адреналин! Въпреки че изглежда много лесно, само като стъпите на първо ниво си променяте мнението. Първото ниво е на около метър над земята, но някои от елементите са с висока степен на трудност . Второто ниво е на височина около 5 метра и е с множество екстремни елементи, които ще повишат адреналина ви на 100%. Въжената градината се състои от 24 елемента с различно ниво на трудност. Естествено на своя глава не можете да се качите. Трябва кратък инструктаж и обезопасяване. Може да си носите ръкавици, за да ви е по-удобно.

А като слезете, или преди да се качите на въжения парк, пътувайте с тролея. Спускането е половин минута, но….

Може и да стреляте с пушка и с лък, да играете с пейнтбол…

 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: