baner blview

АКО ИМАШ СМЕЛОСТТА ДА ПОЛЕТИШ…(видео)

Готов ли си за нещо ново, екстремно? Летенето с парапланер е едно прекрасно изживяване с много адреналин, едно ново чувство и бонус – прекрасна гледка от високо. Летиш като птица. И виждаш всичко от птичи поглед.

Много емоции и смесени чувства, които преобладават от самото начало. Емоции, които и ти можеш да изпиташ още с първия полет. Усещаш и страх, и радост, и свобода… удовлетворение от самия себе си, че си се осмелил да го направиш. Сърцето бие по-бързо, от страх и нетърпение, а ти искаш и искаш – да полетиш, да усетиш това, което е неописуемо с думи…

Ако веднъж се осмелиш да полетиш, гаранция е, че ще искаш пак. Това е така, защото страхът се преодолява и остават само приятните емоции от изживяното. Ако ти си човек, който има неспокоен дух, обича да опитва нови неща, да се чувства жив, да граби от живота с пълни шепи и винаги да опитва нещо, което не всеки човек би имал смелостта да направи, пробвай да летиш.

Къде можем да летим??? Полет с парапланер е възможен близо до Дупница. На летището при Сапарева баня. Летиш и гледаш красивата планина Рила и полето отдолу, усещаш въздуха на високо.

Кога е възможно ли??? Трябва подходящо време, спокойно, но с полъх, за да имаш възможността да полетиш и да се насладиш напълно на прекрасното изживяване, пълно с адреналин.

Какво е нужно, освен желание и смелост??? Преди полета опитен пилот казва всичко, което трябва да знаеш за излитането, полета и кацането с парапланер. Продължителността и височината на полета зависят най-много от метеорологичните условия. Полет с парапланер е възможен целогодишно. Но трябва предварителна резервация. Препоръчително също така е да си със спортни обувки и да си облечен една идея по-топло (защото по-горе е по-студено).

Лети и сподели емоцията от преживяното. Споделяй и ти ТУК

Ако и ти се вълнуваш от екстремни неща го направи сега! Бъди над нещата..

Медия

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: