baner blview

Симитли – дестинация и за плаж

Симитли е плажна дестинация не от вчера и днес. Много от порасналите имат спомени от детството да шляпат на плажа в Симитли… там е минерална водата. А и Симитли бе единствената алтернатива за басейн и плаж в региона много време, преди да се появят плажовете в Благоевград, Добринище и други.

Плажът, минералният плаж в Симитли предлага прилични условия за плуване и слънчеви бани и днес. Уточняваме – минералният плаж, защото вече има и друг. С хладка вода, в Спортния комплекс в Симитли, точно на детелината на Е-79 на разклона за Банско.

Ето ги вариантите за плаж и какво още в Симитли:

Комплекс „Плажа“, с басейните с минерална вода в градския парк. Входът е 3 лева за децата и 5 лева за възрастните. Ако искаш да ползваш чадър и шезлонг, трябват още 4 лева. В съседство е хубавият парк, където има какво ли не – от катерушки за най-малките до тенис кортове и други спортни площадки.

Басейните в спортен комплекс „Септември“ са най- добрата прохлада в летните горещини. Там са голям басейн с хладна вода и малък за децата. За малките има и детски кът с възможност за рисуване и други забавни игри. За порасналите е кръгъл бар под дебела сянка. До там стигаме с вход от 4 лева. В цената са включени шезлонг и чадър. Ако има мач, без значение дали по телевизията, или местният клуб „Септември“ играе на собствен терен – можеш да гледаш и от басейна.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: