baner blview

Къде на село слушат рок?

Рок на село, рок в Елешница. Рок фест с традиции в едно разложко село. Рок Елешница. Там даже имат и Великден с кукери празнуват… Различно е това село, познато иначе с минералните извори, с история и легенди за Света Варвара… От 2012 година и рок фестивал си правят, всяка година през юли.

Къде е Елещница? Край Разлог. По пътя за Белица, Якоруда и Велинкград, отбивката е в дясно, набързо след като отминете село Баня. Какво можете да правите, идете ли там? Вижте в ВИЖ В „Разлог“ и БЛИЗО ДО „Банско - Разлог“ на къде сочат стрелките.

Иванче в мащабното юлско рок събитие РОК ЕЛЕШНИЦА през 2018 година, в първите почивни събота-неделя на юли, взеха участие банди от Англия, Македония и България, които забиваха световноизвестни хитове и авторски парчета чак до ранните часове на нощта. Стотици меломани от страната и чужбина се събраха в Елешница.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: