baner blview

Wine & Spirits Fest Bansko

Опитвали ли сте виняк, ракии от смокиня, пъпеш, тиква, череша, праскова, круша или арония?

Wine & Spirits Fest Bansko е събитие, посветено на качествените вина и спиртни напитки от България и света. То ще се проведе за първа година в Банско, но форматът е предшественик на добре познатите и посещавани издания на Rakia & Spirits Fest Sofia и Wine Fest Burgas.

Един от акцентите на фестивала ще са плодовите ракии от Босна - дюля, кайсия, слива и други. Разнообразието на плодови ракии ще допълни и българската Дестилерия Исперих с ракии от смокиня, пъпеш, тиква, череша, праскова, круша, арония и други.

От сръбските ракии ще има плодови, гроздови, сливови и отлежали, както и характерния виняк - гроздово бренди, отлежало няколко години в дъбови бъчви, тройно дестилирано.

Българска водка от хинап и китайска напитка от ферментирало сорго също ще бъдат част от асортимента на изложението.

Като неразделна част от събитието ще има и вкусни антипасти и разядки от Саленто, регион Пулия, Италия, както и други интересни храни.

Посетителите ли Wine & Spirits Fest Bansko ще можете да дегустирате от изложените напитки, да договорите търговски условия за разпространение или да си закупите продукти на място. Лично самите производители, технолози или професионалисти ще разказват за детайлите по производството, технологията и спецификата на продуктите.

Събитието ще събере качествени български вина от бутикови изби като Вила Юстина, Домейн Мараш, Винекс Преслав, Винарна Драгомир, Four Friends, Винарна Свищов, Trastena; както и вина от Италия, Аржентина (Dona Paula) и Чили (Santa Rita).

Събитието ще се проведе от 31.01 до 01.02.2020 година. Ще можете да се насладите на Wine and Spirits Fest Bansko от 13:00 до 21:00 часа.

Още в тази категория: « Стартира ски-сезонът в Банско

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: