strelka.bg - Статии филтрирани по дата: Събота, 23 Февруари 2019

Зимен празник в Семково

На 23-ти февруари - любителите на ски спусканията и спортните игри от цяла България са добре дошли в Семково – на зимен празник. Ще има спортни състезания, много музика и много сняг.

„Зимен празник – Белица- Семково“ се организира за четвърта година. Зимният празник е под патронажа на кмета на община Белица Радослав Ревански, провежда се в сътрудничество с ректората на Техническия университет , Университета по архитектура, строителство и геодезия и с гостоприемството на хотел „Бор“ . 

За почитателите на хубавата македонска песен на сцената, разположена в непосредствена близост до х-л „Бор“, ще пее известната певица Райна с Мъжката фолклорна група от Годлево. Райна ще пее песните си от македонския край, балади, дискотечни парчета и такива с ориенталски ритъм.

Продължава...
Абонамент чрез RSS

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: