baner blview

Кукерската кулминация

Кукерската кулминация предстои. Тази магия трябва не само да се види, но и усети. Не се чудете и „Симитлия – Древната земя на кукерите“ посетете!

Отмина първият фестивален ден на „Симитлия – Древната земя на кукерите“...

Звън на чанове огласи цялата община, а магията на кукерството донесе много емоции и приповдигнато настроение на препълнения стадион. Тази магия усетиха и хилядите на стадиона, дошли да станат част от празника.

Сред багрите, звънците и великолепието на кукерите в този фестивален ден, за всички беше ясно, че са станали част от нещо историческо, но и нещо, което тепърва ще претърпи своята кулминация.

Наша група закри първия фестивален ден... Трета група, Трети квартал от Симитли бе групата, чието страхотно представяне закри първия ден на голямото събитие, но и подсказа какво предстои утре.

Втори ден ни очаква!

Кулминационен ден, когато ще продължи земетресението над симитлийска земя! През втория ден дефилират повече местни групи. 

Очакваме Ви!  Неделя - 10:00 часа.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: