baner blview

Място и за творчество в музея на водата

Нова беседка за игра и отдих вече е поставена в дворното пространство в Музей на водата. Тя е на разположение на всички посетители, като най-малките ще имат възможност да творят в нея. Това е поредната стъпка от страна на ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград за дообогатяване на Музея и превръщането му в забавно и приветливо място.

Посетителите могат да разберат изключително интересни факти за един от най-ценните природни ресурси на планетата – водата. Музеят на водата посреща жители и гости на Благоевград при спазване на стриктни мерки за безопасност и честа дезинфекция на помещенията. Посещенията са възможни след предварително заявен час на тел.: 073/88 41 70. Музеят на водата е отворен от 08:00 до 17:00 часа от понеделник до петък.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: