baner blview

Учим се да тъчем на разбой

Знаете ли какво е тъкане на разбой? Ако не знаете може да научите в музей „Велянова къща” в Банско. Летните културни вечери „Традиции и изкуство” продължават този петък с демонстрация. Всеки, който желае да се запознае с тънкостите на този занаят, може да го направи от 17:00 часа под вещото ръководство на Мария Кушлева.

В съботния следобeд е подготвена интересна демонстрация – плетене на шушони и демонстрация на българска бродерия, с начало в 17:00 часа.

Музикалната част от съботната програма ще бъде изнесена от Мъжка певческа група с ръководител Димитър Бистрин, с начален час 18:00 часа.

В петък, 10 юли, на втория етаж на Туристически информационен център ще бъде открита фотографска изложба „Пътуване до остров Лефкада” от Неви Кадева, в която са запечатани мигове в минутите след изгрев слънце, атмосферата и красотата на китните улички, животът на местните, очарованието на морето и великолепната природа на острова. Изложбата ще продължи до 14 юли /вторник/ включително.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: