baner blview

Къщите за гости в Добринище – препълнени събота и неделя

Като незначителен отчитат спада в туристопотока в Добринище, най-младия град в България. „Засега туристите не са малко, през уикендите Добринище е пълен с гости  и въпреки че има спад, той не е тревожен. Добринище предлага устойчив туристически продукт, интересни атракции. Къщите за гости се посещават от редовни клиенти, затова разчитаме на живата реклама”, похвали се кметът Петър Галчев пред партийния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов. Секретарят на ГЕРБ обърна внимание на мерките за помощ на бизнеса в условията на кризата Ковид. Според него сега е важно ангажираните в туристическия бизнес да са по-гъвкави, да използват всички инструменти, които правителството предвиди за справяне с кризата заради КОВИД-19, като се спазват всички условия и изисквания, за да е под контрол здравната ситуация. „Усилията на всички трябва да се насочат за подготовка на предстоящия зимен сезон и максимално да се използват възможностите и ресурсите сега, за да се намалят негативните последствията от пандемията”, коментира още административния секретар на ГЕРБ.

Паунов е в региона от няколко дни и заедно с областния лидер, евродепутатът Андрей Новаков се срещат с управление и партийни активи и симпатизанти по населените места.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: