baner blview

Сандански остана без туристически слоган

Не откриха туристическия слоган на Сандански, нямало вдъхновяващо послание.

Над 100 предложения от близо 50 участника от цяла България и чужбина постъпиха за туристически слоган на Сандански. Всички предложения бяха разгледани и селектирани от седемчленна комисия. Комисията не успя да отличи предложение, което категорично да отговаря на всички изисквания за туристически слоган на община Сандански. Въпреки това единодушно бе взето решение да се поощрят трите предложения за слоган, класирани и получили най-висок брой точки.

Посланията, които ще получат поощрителни награди са:

САНДАНСКИ – РОДЕН ОТ ИЗГРЕВА. Автор: Мария Христова – Карастоянова;

САНДАНСКИ – ИЗВОР НА СЛЪНЦЕ И ЗДРАВЕ. Автор: Красимир Траянов;

САНДАНСКИ – ВЕЧЕН И НЕЗАБРАВИМ. Автор: Величка Тойтова.

Община Сандански си запазва правото конкурсът да бъде възобновен на по-късен етап, до откриване на вдъхновяващото послание.

А ето и състава на журито: Атанас Стоянов – кмет, Павлина Караджова – зам.-кмет, Илияна Тошева – творец и общественик, Гинка Дзимбова – литератор и председател на НЧ „Отец Паисий – 1919“, гр. Сандански, Ваня Христова – журналист, Христина Панайотова – Член на Консултативен съвет по въпросите на туризма и Лиляна Дерибанова – Секретар на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите, Сандански.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: