baner blview

Возим се за 10 лева на лифта при откриване на сезона

Откриваме ски сезона с 20 лв. за лифт карти в Банско.

В събота, деня на официалното откриване на ски сезон 2021-2022 в курортния град, цените на еднодневните карти за лифтовете ще са най-ниските в страната - само 20 лева. В същия ден само срещу 10 лева гостите на Банско ще могат да ползват кабинковия лифт в двете посоки. Разходката на 18.12. до Бъндеришка поляна си заслужава и без ски, защото от 12 часа децата от ски клуб Юлен ще направят демонстративно спускане.

В ски зоната работят 8 снегоутъпкващи машини, а когато условията са подходящи се включват и оръдията за изкуствен сняг. За най-нетърпеливите спортисти една част от пистите на най-добрия ски курорт на България ще отворят още в петък 17.12. В четвъртък, 16.12, ще бъде обявено кои писти ще работят за началото на сезона.

Зимен сезон 2021-2022 започва в Пирин с много сняг и чудесни условия за зимни спортове.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: