baner blview

Информационен ден за представяне на резултатите от проект MINERAL PATHS („Минерални пътеки: ваканция и природа за миг“)

На 22 март 2023 г. (сряда) от 10:30 ч. в зала „22 септември“ ще се проведе информационно събитие, на което ще бъдат представени резултатите от проекта „Mineral Paths; Vacations and Nature with a blink“  (MINERAL PATHS) (Минерални пътеки: ваканция и природа за миг)“, в който Югозападният университет „Неофит Рилски“ е партньор. Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ERDF) и от националните фондове на страните, участници в Програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG V-A „Гърция-България 2014 – 2020“.

            Входът за информационния ден, организиран от Сдружение „Съвремие“ съвместно с Югозападния университет „Неофит Рилски“, е свободен и не е необходима предварителна регистрация. В него могат да вземат участие всички заинтересовани лица – граждани, фирми, специалисти и служители от туристическия сектор, представители на образователни институции, на местната и регионалната власт.

            По време на информационния ден ще бъдат представени:

  • Туристически пътеводител за популяризиране на непознати и познати дестинации с минерални извори в трансграничния регион;
  • Фото галерия – богат снимков материал за прекрасните и непознати дестинации с лечебни минерални извори в трансграничния регион;
  • Видео материали, създадени за популяризиране на непознатите МИНЕРАЛНИ ПЪТЕКИ в трансграничния регион;
  • Промоционални материали с информация за всички изпълнени дейности в рамките на проекта.

След официалната част на събитието, което ще продължи до 14:30 ч., всеки желаещ ще има възможност да се срещне с екипа на проекта и да зададе своите въпроси, свързани с  дейностите и резултатите на проекта.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: