baner blview

Котараци и писани мъркат край картините на художник

Породисти котки показаха ген и потекло на изложба в Благоевград. Писаните събраха стотици любопитни любители за два дни  в Градска художествена галерия.  Котараците и писаните  мъркаха  покрай картините на Бисер Грънчаров, чиято изложба се откри преди дни за неговата 50-годишнина.  В изложбата участие  взеха котки от различни породи от  България, Гърция, Румъния, Франция и Италия.

Журито  следи за правилното отглеждане и хранене на котките. На изпроводяк любителите на котки можеха да си купят и чаши с нарисувани писани от импровизираните сергии, всяка по 20 лева.

Организатор на изложбата са фелиноложки клуб "ЕСТЕТИКЕТ" и Антония Алексова. Международната котешка изложба е под егидата на Международната котешка асоциация ТИКА. Съдиите са от Австрия, Белгия, Дания. TICA е интернационална асоциация за домашни котки с най-големия регистър с членове от цял свят. Членовете й са развъдници, клубове или просто любители на котки от всички континенти.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: