baner blview

Черпят туристите в Петрич със сладко от киви

Дестинация за… био туризъм. Така ако иска някой да нарече пътуването до някъде, където може да открие продукти от биологично производство. Сладко от киви, сладко от смокини, домашна лютеница от Петрич шашнаха всички на туристическо изложение. Био продуктите допълваха щанда на Петрич на туристическото изложение „Ваканция СПА Експо”. Да опитат от сладкото от киви, а от киви в петричко произвеждат и сапун, да си припомнят вкуса на петричките фъстъци се наредили стотици на щанда за дегустация на изложението. Освен за опитване, и с отпиване Петрич кани туристи. Община Петрич направи решителна крачка в популяризирането си като дестинация и за винен туризъм. Винарни от цялата община предоставиха свои продукти за дегустация, което провокира положителни отзиви в специалистите от туристическия бранш и посетителите на туристическото изложение.

Иначе Петрич се промотира като дестинация „Туризъм през всички сезони”. С богат избор на исторически, културен, планински, винен туризъм и условия за екстремни спортове./agencia.bg

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: