baner blview

Скандинавци идват на СПА в Сандански

Местната власт в хотелиерите в Сандански гледат към Скандинавието да канят туристи на СПА и здравни грижи. Приоритетът в работата за развитето на туризма подчерта кметът на Сандански на среща с министъра на туризма Николина Ангелкова. Тя бе в Сандански за първата среща на бранша и представяне на новите СПА и балнео маршрути, които Министерството на туризма изготви заедно с експерти и доказани имена в сферата на туризма и здравния сектор, представители на над 30 общини в България и бизнеса.

Разработените СПА и балнео маршрути са разделени на седем географски области. Целта на Министерство на туризма е привличане на повече туристи и развитие на България като целогодишна дестинация. Проектът ще популяризира възможностите на общините в уелнес, рекреационния и оздравителния туризъм. Предстои много работа по развитието, маркетирането и представянето на Югозападна СПА и балнео дестинация, която включва: Кюстендил, Благоевград, Сандански, Рупите и Марикостиново /община Петрич/, Гулийна баня /община Разлог/, Добринище /община Банско/, Огняново /община Гърмен/.

За развитието на СПА и уелнес туризма, местна власт, бизнеса, граждани са категорични за важността на инфраструктурата, конкретно изграждането на магистрала Струма в участъка между Благоевград и Сандански, в условията на дебати за запазване на откритите разкопки край Благоевград./agencia.bg

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: