baner blview

Турци глезят в хамам туристите в Баня

Нов многозвезден комплекс глези туристите със спа и уелнес, най-близо до лековитите минерални извори в разложкото село Баня. Инвеститор е собственикът на Регнум ООД - Регнум Банско Апарт Хотел & СПА- Уфук Йозтюрк. Новият термален и спа център дава нови отлични възможности за балнео и спа отдих и почивка в прекрасно съчетание на природа, лековита минерална вода. Обектът се намира в близост до едни от най-значимите и посещавани археологически обекти в село Баня, които са и паметници на историята и културата - Римската и Турска баня. 

Откриването на новия туристически обект термален център повишава изключително много значението и стойността на село Баня като един от най-добре развиващите се и предлагащ уникални условия курорт за отдих и туризъм. Забележителна композиция на топла и лековита минерална вода, уникална природа и естетска визия в прекрасно съчетание с мястото - сред културни и исторически паметници - отлични условия за туристи и гости.

Кметът на Разлог изказа изключителното си задоволство от това, че една подобна инвестиция само по себе си добавя огромно значение и възможности за отличаването на село Баня като туристически курорт с висок клас предлагани услуги, в съчетание сред най-добрите дадености - минерална вода и природа. Той отдаде голямо значение на разкритите работни места, както и отличната съвместна работа между големия инвеститор и общината./ agencia.bg

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: