baner blview

Не пестете левче за застраховка в планината

В планината ходете задължително със застраховка. Това съветват, дори учтиво настояват планински спасители в сезона, в който планината е пълна с туристи, голяма част абсолютно неопитни и неориентирани. Всъщност от инцидент в планината няма застраховани. Но всеки може да направи своята персонална застраховка.

За туристите ръководителят на Планински отряд – Добринище  Цветан Пчелин напомня да не забравят да си направят планинска застраховка - спестява много главоболия при инцидент. Цената на планинската застраховка е различна, около 20 до 30 лева най-много за година. Всеки застраховател предлага негови и различни пакети, но като цяло планинската застраховка не е скъпа. Излиза около лев, лев и нещо на ден. Ако се направи групова е още по-евтина, съветва Пчелин, цитиран от agencia.bg

Съветите идват след няколко поредни инциденти в планината.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: