baner blview

Как работи лифтът в Банско между лятото и зимата?

Лифтът в Банско е с ново работно време - по-рано приключва возенето с лифта вече. От 1-ви септември кабинката е с ново работно време. Ако се разхождате под Тодорка и искате да се спуснете до града с лифт, внимание – последната кабинка потегля от Бъндерица в 16.30 часа. Всъщност това е промяната. Кабината работи от 8.00 до 16.00 часа, като последното качване от Бъдеришка поляна е в 16:30 часа. Иначе вози непрекъснато. Промяната единствено е в крайния час. До края на август лифтът вървеше до 18.30 часа.

Новото работно време на кабинката е до 16-ти септември. След това има нова промяна. Лифтът ще вози само нагоре сутрин и надолу вечер. Така до старта на активния ски сезон. Компромис ще има обаче за почивните 22-23-24 септември, когато пак движението ще е целодневно.

Иначе, освен с лифт, до планината можете да стигнете и с автобус, както е известно тази година за първи път пуснаха рейс до Шилигарника. Вози сутрин, обед и вечер./ agencia.bg 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: