baner blview

Нов зоо парк в Сандански

Кенгуру, муфлон, елен, кошута… това са новите обитатели на Сандански. Те имат нов дом в курортния град и ще очакват да гостоприемстват местни и туристи. Екзотичните и местни видове са в новия експозиционен център, който е точно до моста, който съединява Северна дъга и Околовръстен път. Експозиционният център е сред китна природа и прохлада, в естествена среда, дело е на съвместните усилия на общината в Сандански, Регионална дирекция по горите, Държавно горско стопанство.

Новата атракция ще радва санданчани, които ще могат отблизо да се любуват на красивите животни, а със сигурност ще привлече и още повече посетители и туристи, имат надежда от общината в Сандански. Точно с такава цел са насочили усилията от кметския екип – инвестиции за развитие на туризма. А и новият парк е естествено надграждане на обогатената фауна в парк „Свети Врач с пауни и екзотични птици преди две години./ agencia.bg 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: