baner blview

Сезонът започна! Първите скиори са на пистите

Сезонът започна! Първите скиори са на пистите от днес. Цената на удоволствието по белия безкрай е минус 50 %. Така ще е до… времето ще покаже. От 3-ти декември ски зона Банско е частично отворена, съобщава www.agencia.bg . От събота още е в работен режим и кабината в курорта. Оръдията за изкуствен сняг пък не са спирали работа от 15-тина дни. Тогава падна и първият сняг в Пирин.

Най-нетърпеливите скиори могат да тръгват за Банско. Вече са отворени някои писти в ски-зоната, а цената… цената е повече от добра. Целодневната карта за възрастни струва 35 лв., при нормална цена от 65 лева. Толкова, колкото е дневната карта, сега ще платите за достъп до ски зоната за два дни. А за 3 дни картата, в режим намаление, струва 95 лв. Полудневни карти по време на намалението не се продават. Продължителността на намалението зависи от метеорологичната обстановка, съобщават официално от ски зона Банско. 

Кои са пистите, по които може да се кара, не може да бъде фиксирана информацията. „Пистите постоянно се обработват и не можем да посочим в кой ден кои от тях ще работят. Но пък можем да кажем със сигурност, че сезонът започна“, приветстват от Ски зона Банско.

Официалното откриване на сезона ще е на 15.12.2018.  Всички цени можете да видите тук: http://www.banskoski.com/bg/page/ceni-zima-2018-2019

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: