Взимаме ли статуетката за фестивален туризъм?

Още цяло денонощие има да гласувате в годишните награди на министерство на туризма, Франкофоли е с претенции за статуетката в категория „Фестивален туризъм“.

Часове остават до края на гласуването за Годишните награди за туризъм, организирани от Министерството на туризма. Община Благоевград е номинирана в категория „Туристическо събитие“ с организирането на фестивала „Francofolies.Blagoevgrad“, което през 2018 година се проведе за четвърта поредна година.

Всеки желаещ може да пусне своя глас, може да го направи до 5 декември на сайта на Министерство на туризма - https://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/?fbclid=IwAR08cNlrbnRTL8-_pkFgAck6yWHpiOAqm9SRbeWjCd3Fb31bp_UQ31B-xkc.    

За какво гласуваш ли? ФРАНКОФОЛИ вече е емблема. Но всъщност е една възстановена традиция.

През 2015 година престижният фестивал за съвременна френска музика „Francofolies. Blagoevgrad“ беше възстановен от след близо 20 годишно прекъсване и се реализира като изключително успешен проект. Българското издание на фестивала е едно от най-големите събития от цял свят, популяризиращи френскoезичната култура през 2017 година, според проекта „Голямата обиколка“. Инициативата е на френската държава и е под патронажа на френския президент. Община Благоевград е носител на наградата „Туристическо събитие“ за 2017 г.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: