baner blview

Туристическият център на ново място

Обновен и на ново място е Туристически културно -информационен център- Благоевград. Той се намира на площад „Георги Измирлиев“ до входа на зала „22 септември“.

Центърът е обновен, има и нови и интересни предложения за туристите на Благоевград. Работното му време е от 08.30 до 19.00 часа всеки ден. В Центъра гражданите могат да получат информация за културния и туристически живот в града.

Туристическият културно-информационен център беше създаден през 2014 година благодарение на целенасочената политика на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Основната идея е да информира гражданите на Благоевград и туристите за културните събития и да развива туризма, чрез реклама на туристическите дестинации.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: