baner blview

Топла разходка в студена неделя… предстои

Ще излезеш в студа? Ще те почерпят топъл чай на центъра! Това може да ти се случи в Благоевград. А страхотната идея – на децата управленци. Инициативата на Детския парламент е под мотото „Детски Парламент топли града!“ Желанието на децата е да причинят нещо хубаво на хората ей така просто, да направят неделната разходка на хората по-приятна.

Това ще се случи тази неделя, 13-ти януари. Къде ще черпят чай наред? Пред мол-а, т.е. пред ГУМ. Чаят ще е готов в 11.00 часа. И всеки пожелал – ще получи чаша топла ароматна напитка.

Детски парламент – Благоевград има своето място в културния и обществен живот на Благоевград. С подкрепата на Община Благоевград, Детски парламент се нарежда сред активно работещите младежки парламенти в страната. Организацията има редица инициативи зад гърба си.

По повод Деня на народните будители през 2018 г., Детски парламент организира изключително успешен конкурс-рецитал. В него взеха участие ученици от всички учебни заведения в Благоевград.

снимка: villreal.com

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: