baner blview

В Банско ски за седмица са колкото за ден в Швейцария

Ако карате ски, в Банско е най-евтино да се спускате по белия безкрай да нощувате в хотел, плюс закуска, включена в цената, естествено. Така са пресметнали доверени издания не къде да е, а в сърцето на Европа. В „дома“ на ЕС. Няколко издания в Белгия, след проучване смело препоръчват България и Банско за зимна ваканция. Изчисленията им са, че за седмица за едно семейство трябват 900 лева. По-скъпо е и в Пампорово с около 50 евро за същите услуги и престой. А в Швейцария – тези пари ще стигнат само за ден.  Там за четирима са нужни 2706 евро (5277 лв.), или 451 евро на ден, колкото излизат всичките 6 нощувки в Банско, посочват в белгийските медии, цитирани в официалния сайт на ски зона Банско. Уточнява се, че в посочените цени не са включени средствата за наемането на ски, картите за лифт и разходите на пистите. 

Данните за новата класация, която определя Банско за най-изгодния зимен курорт в цяла Европа, са от анализ на издания в Белгия. Като е отбелязано, че анализът е повече от авторитетен и абсолютно меродавен, защото се базира на данните от най-голямата търсачка в света за осигуряване на почивки – Hometogo.com.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: