baner blview

Кралски фамилии на ски в Банско… очакваме

Трансферът ще е от Алпите, курорт на швейцарска територия. Нашето Банско в Пирин и швейцарският Вербие в Алпите договориха тясно партньорство. Това се случи при посещение на маркетингови експерти от швейцарския курорт при кмета на Банско. Те са тук, за да проучат възможностите за сътрудничество с местната власт и оператора на ски зона Банско.

На срещата швейцарците споделиха модели на работа от алпийските ски курорти и да заявиха готовността си за стартиране на партньорство с българския курорт. Погледът им е насочен към летните месеци у нас. „Заедно ще търсим нови ниши за разширяване на пазара в зимния туризъм. Но както швейцарските ни колеги, така и ние гледаме все по-усърдно към летния сезон, с помощта на който да увеличим заетостта на Банско извън студените месеци. През последните 7-8 години Банско успешно налага все повече летни събития и фестивали, с помощта на които да бъдат привличани повече туристи извън активния зимен сезон” коментира Икономов срещата си с швейцарските експерти.

Иначе Вербие е един от най-развитите курортни зони в Швейцарските Алпи. Популярен е като предпочитано място за зимната ваканция на европейските кралски фамилии, както и като център на ски бягането.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: