baner blview

Виж, Банско и ските (снимки)

Беше голямото начало, големият старт. Със суперкомбинацията при мъжете - Супер G  и Слалом.

Французинът Арексис Пинтюро бе първи в първия от трите старта от Световната купа в Банско. Той бе най-добър и в двата манша - супергигантски слалом и слалом. Пинтюро спечели първото място с общо време 1:55.55 мин. Втори остана носителят на Големия кристален глобус за последните седем години - Марсел Хиршер. Трети само завърши Стефан Хадалин от Словения.

Днес стартовете са от междинна станция на лифтовете Бъндерица 1 и 2 от 12:45 по обяд.

В неделя е гигантският слалом мъже. От 10:30 е първи манш, от 13:30 е Манш 2. Стартовете са от средата на "Тодорка" (6)- около байпаса към "Балканиада" (4) 

Банско е пълно и препълно с туристи и фенски агитки на най-добрите на пистите от цял свят. Любителите на белия спорт са на Бъндерица още от рано, още от вчера, очакванията са за „трафик“ към планината и в събота, и в неделя

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: