Повече фестивали в Благоевград по идея на творци

Общината в Благоевград финансира идеите на креативни хора на изкуството. Ако си творец, ако имаш идея за фестивал, ако си креативен, ако ти се прави култура в Благоевград, общината подава ръка, пише agencia.bg . Иди на ТОЗИ АДРЕС и изтегли формуляра за кандидатстване за финансиране на проекти от фонд „Култура“. Започна събирането на идейни предложения, в деловодството те очакват с твоя план за култура до 30-ти март. До края на месеца се приемат предложенията. Фондът финансира до 70% от необходимите разходи. Допустими са пари за хонорари, реклама, административни, разходи по пряката реализация на проекта и всички оправдателни. Всеки може да кандидатства – независимо дали сдружение, фирма или просто човек, творец, с идея. Трябва само накратко да представиш идеята си, освен необходимите средства за финансиране.

Крайният срок е 30-ти март.

Фонд „Култура“ бе създаден по идея на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, а целта е да бъде подпомагана работата на неправителствени организации и културни институти, които имат желание да създават устойчиви събития в културния календар на Благоевград.

По този начин ще бъдат стимулирани всички културните организации да създават и развиват събития от културен характер.   Със създаването на Фонд "Култура", Благоевград се нарежда сред големите общини, в които има утвърдени богати и устойчиви културни календари.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: