baner blview

Последни шансове за ски:

Някъде ските приключиха. На много места най-обичащите карането по белите писти все още е възможно. Планината още пази белотата. И ако в града сме по къс ръкав, някъде нагоре, където е възможно да се карат ски, е около нулата и малко над.

В Пирин – за ски на Кулиното отдавна не става, не работят и съоръженията. На Добринище, под Безбог, влекът и лифтът возят скиори и любители на планината, пистата е поддържана, става за ски. В Банско също е супер. От няколко дни обаче, имайте предвид, касите премианват към нормален режим на работа. Приключи извънредното “open”. От 20-ти март касите работят само през стандартното дневно работно време. А ски картите, напомняме са 20 % по-евтини. Напомняме и мнението на разбирачи по белите спортове, е през март е най-хубаво за ски.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: