baner blview

Aлея на дизайнерските чадъри – виж в Благоевград:

Само в Благоевград, по повод Цветница и Великден, но за цяло лято след това… пешеходната алея е тунел от ръчно рисувани чадъри.

Над 100 рисувани талантливи деца чадъри са част от празничен Благоевград. Виж, какви чадъри! Всеки от тях е истински шедьовър на изобразителното изкуство, пише www.agencia.bg . По тези чадъри има много детско старание, прецизност, талант, фантазия… това са творби на деца от Благоевград. Сътворени с майсторското напътствие от учителят, голям художник Даниела Механджиева. Ще ги видите в Благоевград.

В Благоевград и тази година вдъхновяваща инсталация от чадъри, радва жители и гости на града. За първи път,освен подсигурените чадъри от партньори на Община Благоевград, има и такива, нарисувани от децата на Благоевград.

Децата от школата на Даниела Механджиева в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград са ги направили за улицата на чадърите – централната улица, която всяко лято, вече от години, става пъстър тунел от шарени чадъри. Вече по улицата ще има и дизайнерски кът. Тези красоти ще може да види всеки отблизо:

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: