baner blview

Хайде на Джумая фест

Броени часове остават до старта на второто издание на „Jumaya Stage Festival”. Музикалното събитие е финансирано от Фонд „Култура“ към Община Благоевград.

На голямата сцена пред “Stage Bar”, по време на двата фестивални дни, ще чуем едни от най-обичаните изпълнители от публиката.

В програмата ще вземат участие невероятните таланти от „Мерудия“, Акага, Д2 и Любо Киров, Echoo Balkan Samba, Fa Rock, Leontas, Sevi, Вокално студио „ФА ДИЕЗ“.

Мястото е вече познатият терен - паркинга пред Stage bar и Райфайзен банк, площад “Македония“ и парка пред сградата на НАП. Началният час е 19.00 часа, а датите са 7 и 8 юни.

Второто издание на фестивала предлага и неделно училище. В него участие ще вземат известни за България артисти. „Jumaya Stage Festival” предлага уъркшоп за деца и възрастни. Иван Шопов ще запознае хората с най-новите способи за създаване на музика. Евгени Господинов ще ни покаже пък техниките на пеене при деца и възрастни, които се занимават с рок музика.

Водещ на фестивала ще бъде изключителният Георги Кючуков - шампион на първото национално първенство по Стендъп.

По време на стрийт фестивала, жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да разгледат и закупят хендмейд артикули от арт базара, организиран от младият дизайнер Надежда Червенкова.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: