baner blview

„Мерудия" и „Акага“ бяха на Джумая фест, а тази вечер?

Много настроение и положителни емоции предизвикаха участниците в първата вечер на второто издание на „Jumaya Stage Festival“ в Благоевград. Освен меломани от Благоевград, сред публиката бяха хора от различни точки на България, пристигнали за да станат част от музикалното събитие, в което и тази година участват утвърдени имена от света на музиката.

Начало на фестивала дадоха талантливите творци от „Мерудия“.Той продължи с музикални парчета, изпълнени от „Echoo Balkan Samba“ и „Акага“.

В пространството между НАП и площад "Македония", прозвучаха обичани хитове.

Паралелно, около зоната на фестивала, артисти представяха своите ръчно изработени творения в Арт фест.

„Jumaya Stage Festival“ продължава и тази вечер с Вокално студио „ФА ДИЕЗ", FA ROCK, LEONTAS, SEVI, Д2 + Любо Киров.

„Jumaya Stage Festival“ се провежда в Благоевград за втора поредна година. Той е финансиран от Фонд „Култура“ към Община Благоевград.

Фестивалът поставя началото от поредица събития през юни. На 14-15 юни предстоят концертите на БГ Радио, а седмица след това Благоевград ще бъде домакин на най-голямото музикално събитие за България ‘Francofolies. Благоевград“.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: