baner blview

Как в Благоевград еволюираха "Наградите на БГ-радио" до "БГ-войс"

Две вечери в ритъма на Бг. Две вечери от фестивалния юни, във фестивалния Благоевград. Наградите си БГ-изпълнителите получиха в Пловдив и с най-д0брото от изпълненията си пристигнаха в Благоевград. С хитова селекция две вечери родните изпълнители взривиха Благоевград. Многохилядна публика се събра в парк Македония в Благоевград и в петък, и в събота вечер. Хиляди меломани и слушаха, и пяха под отрито небе.

В двете вечери на БГ-войс Благоевград гостоприе 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Водещи бяха Наско от „Любими песни за любими хора“ и Поли Генова. Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев и Сигнал.

С приветствие към публиката и изпълнители, а след това и в публиката, бе и кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. „Тук, в Благоевград, българската музика е у дома си. Благодаря на всички изпълнители, благодаря на приятелите от Бг радио, на Николай Янчовичин. Вярвам, че ще се забавляваме много, и по време на двата концерта. И помете едно - всичко хубаво започва от Благоевград“, каза кметът д-р Атанас Камбитов

Благоевград е единственият град, носител на статуетката за БГ Град- посланик на българската музика, Благоевград и всяка година посреща любимите звезди на България.

Готови сме за следващата музикална еуфория. Готови сме за “Francofolies.Благоевград“. На 21 и 22 юни в Благоевград./ www.agencia.bg  

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: