baner blview

Сватбени гости дариха ябълки за мецаните

Сватбените гости на Люба и Николай дариха около 150 кг пресни ябълки за мечките в Парка за танцуващи мечки в Белица, пише Агенция БГ.

Двойката помолила присъстващите на тяхното сватбено тържество да бъдат дарени ябълки вместо цветя на тяхната сватба. Люба, Николай и някои от техните гости лично транспортираха ябълките до парка.

От парка благодарят на Люба и Николай за тяхната страхотна идея, както и на техните щедри гости на сватбата им.

В горещите летни дни гледачите в парка край Белица приготвяха и специални десерти за мечките, като в менюто им задължително влизат сезонните плодове и зеленчуци.

Във всеки сектор има голям и малък басейн, така че много често посетителите могат да видят мечките да се къпят в басейните. През летните месеци паркът е предпочитано място за разходка.

Екскурзоводите от парка организират за туристите специални обиколки, по време на които ги запознават с начина на живот на танцуващите мечки, храната, която трябва да получават в дневното си меню и грижите които се полагат за тях.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: