Забележка
  • The was a problem converting the source image.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/955

baner blview

Нива в музея

Монтираха модул „Нива“ в Музеен детски кът към Регионален исторически музей - Благоевград, пише Агенция БГ.

Дълбоките бразди изглеждат като истински и с нетърпение чакат да погълнат красиви семена на лимец, ечемик, леща и грах. От тях ще израснат стъблата на тези растения, които изглеждат като истински. Децата ще преживяват ежедневието на праисторическия фермер и ще научават много полезни и интересни неща за най-древните култивирани растения. А тестването на новите занимания започва от 15 октомври 2019 г.

Детският кът в е създаден преди 9 години и е първата по рода си научна изложба, адаптирана за деца и млади хора. Той се състои от две части: Археология и Природа и предоставя възможност за игри и интерактивни занимания, които онагледяват живота на праисторическите хора, разнообразието и интересни факти от природата, която ни заобикаля. Целта на детския кът е по интересен и достъпен начин да приобщи децата към чудесата на историята, природата и музейната среда. „Музеен детски кът” е най-подходящ за деца от 3 до 12 години, но е отворен за посещение както на деца с техните родители, така и на ученици с техните преподаватели.

Галерия със снимки

{gallery}955{/gallery}

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: