baner blview

Седми Оскар за Банско

Банско бе отличен за курорт № 1 в България за 7-ма поредна година от най-високата инстанция в туристическата индустрия – Световните ски награди. Курортният град получи приза както традицията повелява и се нареди сред 26-те най-добрите ски дестинации на планетата. 

Малкото планинско градче получи еквивалентната на „Оскар“ в киното статуетка от  Академията на Световните ски награди, нареждайки се сред 26-те най-добри дестинации на планетата. Курортът е сред едва 6-те места на планетата с пълен комплект от 7 приза и от 7-те издания на Световните ски.

В 16-седмичната онлайн надпревара участваха 214 топлокации от 5 континента, а в онлайн гласуването се включиха около 2,5 млн. души (клиенти и професионалисти) от повече от 143 страни. 

Не случайно най-скъпият пакет за посрещане на нова година може да се намери в Банско за 1 500 лв. на човек. За сравнение с Дубай, където цената е 2 000 лв. на човек. 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: