baner blview

Виртуална разходка

Като предпазна мярка и спазване препоръките на здравните власти за ограничаване на посещенията на публични места – остани си вкъщи. Положението е извънредно и не пренебрегвай карантината, но я направи по-поносима. Разходи се виртуално в едни от най-забележителните кътчета на България със Стрелка БГ. Избягай от скуката, и ни позволи да те пренесем в една друга реалност. Реалност, изпълнена с религиозен, СПА, исторически, винен и екстремен туризъм. Отбий се някъде, навсякъде и виж в… Избягай от скуката и се потопи във виртуалната разходка – тя е безопасна!

А ние ти предлагаме да се разходиш в:

Сапарева баня с най-горещия гейзер в България – виж ТУК

Стобските пирамиди – виж ТУК

Рилски Манастир – виж ТУК

Мелник – виж ТУК

Църквата „Св. Антоний“ – виж ТУК

Мелнишки исторически музей – виж ТУК

Мелнишки пирамиди – виж ТУК

Роженски манастир – виж ТУК

Това е само малка част от  виртуалния арсенал на Стрелка БГ! Потопи се смело и в останалите публикации. И не се притеснявай да се изгубиш в Стрелка БГ от удобното си кресло – огледаш ли се, ще се убедиш, че стрелките винаги сочат в правилната посока.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: