baner blview

Ако искаш да спускаш Арда така:

Много вода, много природа, много бързеи, много адреналин, няколко малки лодки…. Спускане с каяци по Арда. Едно преживяване, което… не е за всеки. Трябва да си готов за екстремно преживяване. И трябва да си плувал и в по-спокойни реки. И ако е така и търсиш нещо запомнящо се, следи Предстои… и Рафтинг.БГ кога са следващите спускания по Арда с каяци.

Преживяването започва от ВЕЦ – Бели Извор, където се екипираме, провеждаме инструктаж за безопасността в реката и… ето го спускането в двудневно приключение, сами сред природата, далеч от хора, пътища, автомобили. Спускането по бързеите на Арда, в сърцето на Родопите, е 50 км, взима се с лодки за около 4-5 часа на ден. Затова преживяването е двудневно. Нощувката е на палатки на загадъчния Дяволски мост, вечер палим огън, край който обсъждаме приключенията от деня, и предстоящите утре. Сутринта, след закуска, тръгваме с лодки и стигаме до финала на пътешествието. Устието на Арда в язовир Кърджали.

Спускането по Арда е за вас, ако искате да избягате от цивилизацията. Гаранция – ще се влюбите много силно в реката и природата. Трябва ви, освен желание, бански, кърпа, по-дебели дрехи за вечерта. Суха храна за спускането.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: