Ски или шейна на спокойствие в белотата

Прибрахте ли шапките и ръкавиците? А дебелото яке и апреските?? Стиха глупости! Има още сняг в планината!!

А ако оправданието ти е, че не можеш да караш ски.. Сноуборд пък – само по телевизията спускания си гледал… Това не ти пречи да изживееш снежното удоволствие в планината, да се докоснеш до бялата магия. Взимай детето и шейната и тръгвай. Трябват ти някакви 30-40 минути, до час транспортни разходи. А там… там забравяш за всичко. За времето, за грижите, за сроковете, за сметките. Там белия безкрай, бялата партина ти отварят сетивата. 

Планината дава много възможности, на много места за удоволствия по белия безкрай. Показваме ви едно от многото места. То не е от най-рекламираните, но пък е изключително гостоприемно, приветливо, бяло, снежно, слънчево… Кулиното. Писта „Кулиното“, пистата на Разлог. Ще я намерите на по-малко от два километра от главния път. Отклонението е точно на върха на „Предела“, където е гербът на Разлог – онзи разперил криле орел високо в синевата.

Хващате отбивката и няма как да объркате пътя за пистата. А влезете ли в горичката – може да търсите и местенце за паркиране. Защото и пътят до пистата се взима лесно с шейна. Иначе на Кулиното има паркинг с достатъчно паркоместа, така че и транспортът до там не е проблем.

Тук по-долу ще видите снимки, които много богато разказват какво ще намерите там. Сигурно големите скиори ще се нацупят, но за децата с шейни, за най-малките на ските – това е мястото. Тук сякаш най-ценното е спокойствието. А трасетата за шейни са навсякъде. Кое от кое по-добро, с повече адреналин, за по- и по-голямо удоволствие. 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: