baner blview

Да ти свири на ухо Васко Василев в Благоевград!

Световноизвестният цигулар Васко Василев зарадва благоевградската публика с виртуозните си изпълнения с вкус на фламенко. Благоевград беше последният град от турнето му, а виртуозът, както винаги, се раздаде за меломаните.

Трудно се описва концерт, който започва с класическото "Болеро" от Равел, мине се през Пако де Лусия, музика от филми, хита "Деспасито" и се завърши с "Очи чорние". Това трябва само да се усети и преживее. Още повече, когато Васко влезе сред публиката и не спираше да изтръгва божествените звуци от своята 300-годишна „Амати“.

Виртуозът за пореден път вдигна на крака  препълнената зала „Яворов“. Ненаситна за музиката му публиката го аплодираше непрекъснато, докато той я докарваше буквално до екстаз с парчета от най-различни школи и стилове. А музиката му пронизва сърцето, кара те да изтръпнеш, да настръхнеш...

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: