baner blview

Едно по-различно пътуване

Любимите ни пътувания. Сигурни сме, че всички ги обожаваме. Без значение дали пътуваш към планината, морето или до някое тайно кътче. Е, за известно време се налага да ги ограничим, че дори да ги замразим, което си е напълно в тон с времето в момента. Но има и добра новина… Виртуалните пътешествия са абсолютно позволени, а даже и препоръчителни! Пътувай със стрелка някъде и навсякъде. Екипът ни ти предлага да се впуснеш в едно стоплящо приключение, изпълнено с пясък, вълни и здраве.

Да, нека си спомним с усмивка за лятото и морето...

Нека да си спомним за хубавите пътувания, за хубавото лято и хубавите моменти. Напук на студеното и мрачно време, напук на извънредното положение – нека се усмихнем.

Неизменна част от една почивка са пътуванията. Когато пътуваш около красиви места и те са ти наблизо, защо да не ги посетиш, да видиш още някоя красота... Защо да не съчетаеш морето с друго място, което искаш да посетиш. Комбинирай дестинациите и така с един куршум ще си спечелиш букет от приключения, емоции и страхотни спомени!

Гледайки безкрайния хоризонт на морето, заровили крака в пясъка и шумът на вълните, какво по-красиво от това? Сякаш времето е спряло... Морето, то е безкрайно в нашите очи и толкова впечатляващо... То носи със себе си спокойствие, но е и безкрайно полезно. Сутрин да се разходиш по плажа и да дишаш изпаренията. Да усетиш морския въздух и да му се насладиш. Със сигурност с нетърпение чакаме топлите летни дни, когато ще се потопим в морето и ще почернеем на жаркото слънце. Но за сега ще  му се любуваме на снимки...

Бъдете здрави и се пазете! Лятото и приключенията рано или късно ще почукат на врата ни! 

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: